DIERENKLINIEK KROKKÉ 

Vragen of een afspraak maken? 033-455 99 00

EMAIL 

dierenkliniekkrokke@hotmail.com

CONTACTFORMULIER 

 

ROUTE

Lage Boog 128
3824 EG Amersfoort

 

Routebeschrijving vanaf de autosnelweg A1 Amsterdam-Apeldoorn [eo]
Neem afslag 12, Bunschoten/Amersfoort. Ga richting Amersfoort op de N199, dit is de Bunschoterstraat. Ga het ESSO tankstation voorbij, en ga meteen daarna op de rotonde linksaf de Zeldertsepoort op. Vervolg deze weg. U krijgt een kleine rotonde die gaat u rechtdoor de Zeldertsedreef op. U passeert een school links, een sporthal rechts en de Boogkerk rechts, meteen na de boogkerk kunt u links u uw auto op een parkeerterrein parkeren. U staat dan op het recht voor de praktijk. De praktijk is te herkennen aan de lichtbakken met de tekst DIERENKLINIEK GEZELSCHAPSDIEREN op de gevel. Het is rechts naast Apotheek Nieuwland.

Routebeschrijving vanuit Amersfoort Noord en oost
Rij via de Ringweg Randenbroek, de Ringweg Kruiskamp en de Ringweg Koppel de Zielhorsterweg op. Ga op de Rondweg oost linksaf, de Rondweg Noord op. Rijdt deze helemaal uit tot aan de Bunschoterstraat. Neem bij de rotonde de afslag naar rechts, richting de A1. Voor het ESSO tankstation gaat u op de rotonde naar rechts richting Amersfoort Nieuwland. U bevindt zich nu op de Zeldertsepoort, u krijgt een kleine rotonde die gaat u rechtdoor de Zeldertsedreef op. U passeert een school links, een sporthal rechts en de Boogkerk rechts, meteen na de boogkerk kunt u links u uw auto op een parkeerterrein parkeren. U staat dan op het recht voor de praktijk. De praktijk is te herkennen aan de lichtbakken met de tekst DIERENKLINIEK GEZELSCHAPSDIEREN op de gevel. Het is rechts naast Apotheek Nieuwland.

Routebeschrijving van Amersfoort Zuid en West
Ga vanaf de Stadsring de Amsterdamseweg op. Bij de Intratuin en Praxis gaat u rechtsaf de Radiumweg op. Deze gaat vanzelf over in de Bunschoterstraat. Rij Hoogland en de afslag Amersfoort Noord voorbij, en ga op de rotonde voor het
 ESSO-tankstation rechtsaf richting Amersfoort Nieuwland. U bevindt zich nu op de Zeldertsepoort, Vervolg deze weg. U krijgt een klein rotonde die gaat u rechtdoor de Zeldertsedreef op. U passeert een school links, een sporthal rechts en de Boogkerk rechts, meteen na de boogkerk kunt u links u uw auto op een parkeerterrein parkeren. U staat dan op het recht voor de praktijk. De praktijk is te herkennen aan de lichtbakken met de tekst DIERENKLINIEK GEZELSCHAPSDIEREN op de gevel. Het is rechts naast Apotheek Nieuwland.